Haber / Makale Detayı

GÜVENLİ ÖDEME SİSTEMİ

Alıcı ve Satıcı, sanal bir pazar yeri olarak yönetilen Sitede sağlanan Hizmetlerden yararlanarak ve karşılıklı iradeleri ile ürünün fiyatı, nitelikleri ve teslim koşulları hakkında uzlaşmaya varır.



binbirsite.com yönetimi, alım satım sürecinin ödenme aşamasında, Alıcı ve Satıcıya, SATILIK MÜZİK ALETLERİ Sistemi içinde Hizmet sunar. SATILIK MÜZİK ALETLERİ Sistemi, Satıcıyı, malın teslimi karşılığında bedeli tahsil edememe; Alıcıyı da bedelin ödenmesine karşılık, malı gönderilmemesi veya istenilen nitelik ve şartlarda teslim alamama riskine karşı korur.




SATILIK MÜZİK ALETLERİ Sisteminde, Alıcı ve Satıcı ticaretin tarafları olarak; satilikmuzikaletleri.com ise, ödemelerin yönetimi açısından yer alır. satilikmuzikaletleri.com, Güvenli Hesap (İngilizce literatürde Escrow Account) adı altında,  banka nezdinde bir hesap açtırır. Güvenli Hesap, Alıcı ve Satıcıdan hukuken bağımsız, güvenilir üçüncü kişi olarak, satilikmuzikaletleri.com tarafından yönetilir. Alım satım sürecine taraf olmayan satilikmuzikaletleri.com, Alıcı ve Satıcının talimatları ve Site üzerinden gerçekleştirdikleri işlemler doğrultusunda, mal bedellerinin Güvenli Hesaba girişlerini ve Güvenli Hesaptan çıkışlarını yönetir. Güvenli Hesaba yatırılan ve Güvenli Hesapta tutulan mal bedellerinin mülkiyeti satilikmuzikaletleri.com a ait değildir.




Alıcılar, ürün bedellerini, satilikmuzikaletleri.com yönetimindeki Güvenli Hesaba yatırır, Güvenli Hesabın girişlerini Alıcıların yatırdıkları ürün bedelleri oluşturur. Güvenli Hesaptan çıkışlar ise, Alıcıların talimatları doğrultusunda, ürün bedeli olarak Satıcı hesaplarına aktarılan tutarlar; satışın, Alıcı ile Satıcı arasında kararlaştırılan koşullara uygun olarak gerçekleşmemesi halinde Alıcılara iade edilen ürün bedelleri, Banka komisyonları ile satilikmuzikaletleri.com Hizmet komisyonu olarak, satilikmuzikaletleri.com hesabına aktarılan tutarlardan oluşur. Talimatlara istinaden yönetilmekte olan Güvenli Hesap, banka nezdinde tutulur ve tüm kayıtlar internet ortamında tesis edilir. 


 


satilikmuzikaletleri.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir.
Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından satilikmuzikaletleri.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz.